Monsac.cat

Monsac.cat, és una marca de bosses i motxiles. Monsac.cat és una sola creativa i una sola cosidora. La Mireia, la seva creadora.

Ella dissenya i confecciona totes les seves peces. Va estudiar a l’Escola d’Art Massana de Barcelona i anys més tard és va formar en l’àmbit social.

Té molt clar tres ítems que fan que la marca any rere any vagi agafant més volada: que les peces que confecciona siguin de proximitat, pràctiques i duradores amb una aposta molt clara per a materials fabricats a Catalunya i a pocs quilòmetres d’on es cusen.

La Mireia em va demanar de fotografiar els seus productes fent ella mateixa de model. Volia material per a la seva pàgina web www.monsac.cat i per a les xarxes socials.

Per a fer les fotografies vam voltar pel seu poble, Sant Pere de Ribes, buscant llocs emblemàtics o atractius visualment per a fer que els seus dissenys destaquessin.

Si tu també vols i necessites fotografies dels teus productes i/o creacions, no ho dubtis i posa’t en contacte amb mi a través del formulari. Juntes idearem la sessió perfecte per al teu negoci.

Vols veure més projectes?

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad