Preguntes freqüents

Tens alguna pregunta?

És possible que alguns dels teus dubtes els puguis resoldre llegint les preguntes que em fan més sovint. Si així i tot el teu dubte no ha quedat resolt, et convido a omplir el formulari i preguntar tot el que necessitis.

TOTS ELS PRESSUPOSTOS SÓN TANCATS?

No i t’explico per què: Cada projecte és únic i, per tant, el pressupost també, així que l’adapto a les necessitats de cadascú en funció de la localització, la durada, l’estil, el temps de preparació i l’edició final.

COM RESERVAR UNA SESSIÓ?

Envia’m un mail a ……….. o omple el formulari que trobaràs a l’apartat de CONTACTE i et respondré per a donar-te tota la informació necessària i començar a treballar plegats.

COM ES REALITZEN EL PAGAMENTS?

Els pagaments es realitzaran mitjançant transferència bancària exclusivament al compte bancari que us proporcionaré al pressupost. S’haurà d’abonar el 50% un cop agendada la sessió i el 50% restant un cop rebudes les fotografies.

QUINS SERVEIS PODEM CONTRACTAR-TE COM A FOTÒGRAFA?

Des de fotografia de marca per a la teva empresa, retrats per a creadors i emprenedors, cobertura d’esdeveniments, conferències i tallers, fins a tota mena de fotografia de producte i gastronomia.

COM REBO LES FOTOGRAFIES?

Les fotografies les entrego mitjançant la plataforma WETRANSFER que et proporcionarà un enllaç des del qual podràs descarregar totes les fotografies sense perdre qualitat.

LA SESSIÓ POT SER EN CAP DE SETMANA?

Generalment no, a no ser que es tracti d’un esdeveniment amb data tancada. En aquest cas cal reservar la sessió amb prou antelació.

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad