Sobre mi

La millor manera de mostrar el que ets

Hola, soc la Ivet

Vaig nèixer a Mataró el 13 de Febrer de 1991.

Al 2011 realitzo un Cicle Formatiu de Grau Mitjà de LABORATORI D’IMATGE a ITES.

Posteriorment realitzo el GRADUAT EN FOTOGRAFIA a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Durant la meva formació vaig participar en diverses exposicons com “Visualitzant el pensament” al FESTIMATGE 2013 de Calella i “El Joc” al Centre Cívic Elèctric de Barcelona.

Després de tastar diferents branques de la fotografia, actualment em dedico a la fotografia de producte i marca personal.

Així va començar…

Aquest projecte neix de la necessitat de visibilitzar persones que creen i donen vida a negocis creatius, divulgatius i/o que millorin la vida de la gent, ja sigui per la seva bellesa com pels beneficis que aporta el seu consum a partir de les meves fotografies.

Amb l’excusa d’ampliar la galeria d’imatges d’un projecte, negoci o creació, vull arribar a la seva part més autèntica. M’agradaria poder mostrar el què hi ha més enllà del producte, sigui físic o immaterial, els seus valors, els seus objectius, el seu procés creatiu.

Creativitat, Sostenibilitat, Proximitat, Solidaritat i Consciència.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

Fabricants i creadores, professores, entrenadores, dietistes, artistes plàstics, actrius i actors, divulgadors, i un llarg etcètera, tots teniu grans projectes que mereixen ser coneguts!

Les paraules claus d’aquest projecte són: Creativitat, Sostenibilitat, Proximitat, Solidaritat i Consciència.

Newsletter

Vols conèixer totes les novetats?

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad