D’emprendedora a fotògrafa: lliçons treballant amb artesanes

9 oct., 2024 | Consells, Sessions | 0 comments

Des que vaig començar en el món de la fotografia de marca personal, he tingut la sort de treballar amb tota mena de professionals. Un dels col·lectius que més m’ha inspirat és el de les artesanes, persones que converteixen la seva passió en creacions úniques amb les seves pròpies mans. Capturar l’essència de l’artesania per potenciar la marca personal de les artesanes és el meu objectiu, i al llarg del meu camí com a fotògrafa he après valuoses lliçons que també es poden aplicar a altres àmbits.

La importància de l’autenticitat

ceramista

Les artesanes tenen una connexió íntima amb els seus productes, i això es nota en cada detall. Com a fotògrafa, el meu repte ha estat capturar aquesta essència i explicar una història visualment atractiva però real. De fet, la mateixa autenticitat que elles posen en el seu art és la que jo busco reflectir en cada sessió fotogràfica.

La història darrere del producte

taller d'una joiera

A més, cada objecte creat per una artesana té una història: des de la selecció dels materials fins al procés de confecció. Aquest valor afegit és el que marca la diferència. La meva tasca és retratar aquest procés, mostrar com es fa i qui hi ha darrere. Per tant, això és fonamental per a una marca personal que vol connectar amb el seu públic.

La confiança en la pròpia visió

espelmes a la natura

D’altra banda, les artesanes tenen una visió única i personal del seu art. Aquest esperit creatiu també m’ha ajudat a millorar la meva manera d’entendre la fotografia, escoltant-les, adaptant-me al seu estil i ressaltant la seva feina sense interferir amb la seva identitat.

La col·laboració entre professionals

artesana del fimo

Al final del dia, la clau per a un projecte exitós és la col·laboració. Les artesanes confien en mi per mostrar el millor d’elles, i jo confio en la seva creativitat i manera de treballar. Aquesta simbiosi permet obtenir resultats visuals que reflecteixen el seu estil personal de manera clara i memorable.

Un recordatori per als artesans: la teva imatge també és important

Si ets artesana, ja saps com d’important és cuidar cada detall de la teva feina. Però, has pensat en com la teva imatge personal pot ajudar a potenciar el teu negoci? La fotografia de marca personal et permet mostrar qui ets, el teu procés de treball i els valors que hi ha darrere de cada peça. Les imatges són el primer contacte amb els teus clients i han de ser una extensió del teu art.

Pots veure més fotografies de marca personal al meu INSTAGRAM

Vols treballar amb mi per capturar la teva essència?

Contacta amb mi per una sessió fotogràfica de marca personal i ensenyem al món qui ets. Aporta valor a la teva marca amb imatges autèntiques i professionals que connectin amb el teu públic.

Reserva la teva sessió ara i comencem a crear juntes!

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

El meu viatge a Mallorca

El meu viatge a Mallorca

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura. Hem pogut visitar platges i...

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad