El meu viatge a Mallorca

4 des., 2023 | Descobriments | 0 comments

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura.

Hem pogut visitar platges i pobles sense aglomeracions, hem anat a l’aquari i hem jugat als parcs infantils.

Però no m’enrrollo més, som-hi amb les fotografies!

PORT DE SÓLLER

La nostra estada ha girat al voltant del Port de Soller, on hem pogut compartir la setmana amb una familia genial. Els matins els vam destinar a voltar i a les tardes ens quedavem al Port de Soller (anar amb una nena de 2 anys ens va obligar a rebaixar les expectatives i asumir que haviem d’adaptar-nos al seu ritme)

FORNALUTX

Fornalutx és una vila i municipi de la Serra de Tramuntana que limita amb els municipis de Sóller i Escorca. Està situat a la vall de Sóller, entre aquest nucli urbà i el massís del Puig Major. Diuen que és un dels pobles més bonics del país. Què en penseu?

SA CALOBRA

Sa Calobra és per a molts una de les platges més boniques de la Serra de Tramuntana i, fins i tot, de tota l’illa de Mallorca. Nosaltres hi estem d’acord però potser perquè hi hem anat a la tardor ( zero gent i bona temperatura). Si que és veritat que vam estar comentant com d’agobiant pot ser a l’estiu, doncs el camí és estret i has de passar per uns túnels.

VALLDEMOSSA

Els carrers escarpats i estrets ofereixen un encant especial al poble. A Valldemossa es conserva la casa natal de Santa Catalina Thomàs. En destaca també l’església del segle xiii, molt reformada al segle xviii.

La seva principal atracció turística és la Cartoixa i el record que hi deixà l’estada de la parella romàntica formada per Chopin i George Sand l’hivern de l’any 1838-39.

En definitiva, un poblet molt bonic però molt turistic.

AQUARIUM DE PALMA

Palma Aquarium és un aquari inaugurat el 2007 a Mallorca. Ubicat a 500 metres de la Platja de Palma de Mallorca, les seves instal·lacions compten amb 55 aquaris on habiten uns 8000 exemplars de 700 espècies del mar Mediterrani i dels oceans Índic, Atlàntic i Pacífic.

L’aquari organitza jornades mediambientals i participa en campanyes de protecció i conscienciació.

Era el nostre comodí ja que sabiem que algun dia plouria. I evidentment va ser tot un encert, sobretot per la petita.

SÓLLER

Sóller és el poble turístic per excel·lència de Mallorca, i així ha estat visitat durant la seva història per nombrosos presonatges il·lustres. Actualment, el principal mitjà de vida és el turisme; tot i que té abundosos conreus d’hortalisses, cítrics i oliveres.

Nosaltres, a més a més de visitar el centre històric, vam visitar el Museu Balear de Ciències Naturals que també té el Jardó Botànic de Sóller dins les seves instal·lacions.

SA FORADADA

La Foradada (en qualcuns llocs també anomenada na Foradada) és una península de la Serra de Tramuntana de Mallorca que està situada en el terme municipal de Deià.

L’excursió es pot fer a peu o en vaixell i al final de tot hi ha el restaurant Sa Foradada(SPOILER només funciona en temporada turística).

Si voleu fer l’excursió a peu agafeu forces, son uns 45 minuts de baixada i 1h de pujada. Res de cotxets. Si porteu criatures, agafeu una motxilla de porteig.

Sense cap dubte, hi tornarem quan la petita hagi crescut una mica més per a veure tota la resta de meravelles que no hem pogut visitar.

Si voleu, em podeu deixar recomanacions de llocs que encara no hem vist.

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad