Descobreix el sabor del teu negoci

30 oct., 2023 | Consells | 0 comments

Fotografia gastronòmica que impulsa el teu restaurant

El menjar no sols es gaudeix amb el paladar, sinó també amb els ulls. Com a propietari d’un negoci gastronòmic, saps que la presentació és clau per a atreure als teus clients i mantenir-los captivats. En el món digital actual, la fotografia gastronòmica exerceix un paper essencial en la promoció del teu restaurant, cafeteria o negoci de servei d’àpats.

Com a fotògrafa emprenedora que resideix a Catalunya, m’enorgulleix compartir amb tu la meva passió per la fotografia gastronòmica i com pot transformar la percepció del teu negoci. Per què és tan important? Aquí et presento algunes raons clau:

Apetit Visual

Les imatges de menjar ben capturades desperten l’apetit i generen un desig genuí de provar el que ofereixes. El menjar es veu més delicios en una fotografia de qualitat.

Contingut Atractiu per a Xarxes Socials

Les xarxes socials són un aparador vital per al teu negoci. Publicar fotos atractives dels teus plats i begudes pot atreure més seguidors i clients.

Diferenciació

La fotografia gastronòmica de qualitat t’ajuda a destacar entre la competència. Pots transmetre la qualitat i la singularitat de les teves creacions culinàries.

Atracció de Clients

Les imatges professionals no sols són efectives en línia, sinó també en la publicitat impresa, el màrqueting per correu electrònic i els menús. Són una inversió que atraurà a nous clients.

Comunicació de Marca

Les fotos reflecteixen la identitat i l’enfocament del teu negoci. La fotografia gastronòmica pot ajudar-te a comunicar el teu compromís amb la frescor, la tradició o qualsevol altre aspecte distintiu de la teva cuina.

En les pròximes publicacions, et portaré per un recorregut a través de consells pràctics per a millorar la fotografia dels teus plats, com utilitzar la llum i els accessoris adequats, i com crear imatges que contin una història de sabor i tradició.

A través de la meva lent, junts explorarem com podem transformar cada plat en una obra d’art, una història per a contar i, el més important, una manera d’atreure a més clients al teu negoci.

Et convido a seguir-me en aquest emocionant viatge pel món de la fotografia gastronòmica i descobrir com podem portar el teu negoci a un nivell completament nou!

Si vols veure més fotografies d’aquest estil, xafardeja la meva web www.ivetjornet.cat.

Tens alguna pregunta o algun tema específic que t’agradaria que cobrís? Deixa’m els teus comentaris a baix!

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

El meu viatge a Mallorca

El meu viatge a Mallorca

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura. Hem pogut visitar platges i...

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad