Entre bastidors: Una sessió de fotos de marca personal

22 oct., 2023 | Consells, Sessions | 0 comments

Salutacions a tots/es els apassionats de la fotografia i l’exploració de la ment i el cos! Avui, us convido a un viatge darrere de les escenes d’una autèntica sessió de fotos de marca personal que vaig tenir el privilegi de capturar. Acompanyeu-me mentre descobrim com aquesta sessió va donar vida a la ciència i l’autenticitat d’una psiconeuroinmunóloga, des de la planificació fins a l’execució.

La Planificació Estratègica

La nostra protagonista, la Neus Roca (Salut rebel a Instagram) és una apassionada psiconeuroinmunóloga que desitjava portar el seu missatge de salut i benestar al món. Abans de la sessió, vam passar unes hores planejant com traduir la seva experiència científica en imatges que reflectissin la seva autenticitat i passió pel seu camp. Vam crear un taulell d’inspiració amb fotografies que li agradaven i mostressin la seva escència.

Estilisme i Elements Clau

L’estilisme per a aquesta sessió va ser un desafiament emocionant. La Neus va seleccionar acuradament els seus outfits per a representar el seu professionalisme i, al mateix temps, la seva connexió amb la naturalesa i la salut integral.

Localitzacions amb significat

Vam triar dos localitzacions significatives per Neus. La primera localització va ser a la platja, que reflecteix el seu amor per la naturalesa i la seva creença en la connexió ment-cos. La segona va ser la seva oficina, on passa moltes hores investigant i passant consulta amb les seves pacients (i la seva gossa Perla, una membre més de la familia)

El Dia de la Sessió

El dia de la sessió, la Neus estava emocionada però tranquil·la. Vam quedar a la platja de Vilanova i la Geltrú on la Neus es va sentir en el seu element. Mentre ella explorava l’entorn, vaig capturar la seva espontaneïtat i el seu profund respecte per la naturalesa. Les fotos transmeten una sensació de pau i benestar. Després ens vam dirigir a la seva oficina, on vaig capturar el seu compromís amb la recerca i l’atenció als seus pacients. Les imatges mostraven el seu enfocament professional, però també la seva passió per ajudar les persones a sanar.

Col·laboració Creativa

La Neus i jo col·laborem estretament durant la sessió. Ella va compartir el seu coneixement científic amb entusiasme, la qual cosa em va permetre capturar imatges que mostraven la profunditat de la seva experiència. També la vaig animar a ser ella mateixa, la qual cosa va resultar en fotos plenes d’autenticitat.

El Resultat Final

Després de la sessió, vaig treballar en l’edició de les imatges, mantenint l’autenticitat i els colors naturals que Neus tant valorava. Quan va veure les fotos, va quedar encantada. Les imatges comunicaven la seva passió per la ciència i el seu enfocament holístic de la salut.

Aquesta sessió de fotos de marca personal va ser un testimoniatge de com la fotografia pot donar vida a la ciència i l’autenticitat. Laura va compartir la seva passió per la psiconeuroinmunología i la salut integral a través d’aquestes imatges, i estic agraïda d’haver estat part d’aquest viatge. Així que, benvolguts lectors, recordeu que darrere de cada imatge hi ha una història autèntica i apassionada. Mai subestimis el poder de la fotografia de marca personal per a connectar la ciència amb el cor i la ment de la seva audiència!

Si vols veure més fotografies de marca personal, pots navegar per la meva web i descobrir-les.

I si necessites fotografies de marca personal per al teu negoci, no ho dubtis i omple el formulari de contacte per a treballar plegades.

Fins la propera!

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

El meu viatge a Mallorca

El meu viatge a Mallorca

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura. Hem pogut visitar platges i...

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad