Així es va fer la sessió de Havva

16 gen., 2023 | Sessions | 0 comments

Ja sabeu que el blog s’organitza per temàtiques, i avui toca la secció SESSIONS : Així es va fer la sessió de Havva

Si em segueixes a Instagram ja deus saber que amb la Eva, la ment i mans que hi ha darrere de Havva Artesania, ja hem treballat plegades altres vegades. Aquesta vegada vam decidir fer una sessió diferent, una sessió a un estudi professional.

Després de buscar i remirar, ens vam decidir per 1º2ª Studio , un estudi situat al carrer de Pallars nº65-71, 1r 2a (Barcelona). És un estudi amb tot el que pots necessitar, tan per a fotografies com per a video, amb tota mena d’atrezzo i material d’il·luminació.

Una mica de “Darrere les càmeres”

Ja sabeu que, quan treballo, poques vegades faig fotos del procés. Estic agafant l’hàbit de grabar les noves sessions per a tenir contingut per a Instagram, però de les que vaig fer l’any passat no tinc pràcticament res.

Però a la sessió de Haava vaig tenir la sort que algú s’en va enrrecordar i va fer quatre fotos mentre treballava.

Com veieu, l’espai de l’estudi és de somni. Té parets blanques, porta fons amb fons de molts colors (que et canvien sempre que ho necessitis) i un tocador moníssim. També té lavabo dins el mateix espai, així que no cal sortir per utilitzar-lo. El millor va ser trobar la cafetera i una gerra d’aigua, ideal per anar hidratades durant tota la sessió.

Una de les coses que l’Anna, la propietària de l’estudi, té molt en compte és tenir tota mena d’atrezzo: plantes de totes les mides i estils, cadires, sofàs, butaques, estores, ampolles i gerros…

Tot això ho podeu utilitzar sense cost quan llogueu l’espai.

La il·luminació, en el nostre cas, va ser totalment natural. La llum que entra per les grans finestres, un dia assolellat, és suficient. Però si necessites il·luminació artificial, a l’estudi la pots llogar (teniu els preus a la seva web).

Si voleu veure més fotografies d’aquesta sessió, podeu visitar la galeria aquí.

Espero que aquesta entrada us hagi agradat! Si teniu cap dubte, petició o voleu més informació de l’estudi 1º2ªstudio podeu deixar un compentari just aquñi sota.

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

El meu viatge a Mallorca

El meu viatge a Mallorca

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura. Hem pogut visitar platges i...

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad