Els 8 perfils d’Instagram que no et pots perdre

26 set., 2022 | Descobriments | 0 comments

Benvingudes!

Avui dins del primer post de la secció Descobriments us porto una llista de 8 perfils d’Instagram que no et pots perdre i dels quals aprenc cada vegada que pengen contingut.

Estan tots relacionats amb el món de les xarxes socials, el màrqueting, l’emprenedoria i les bones fotografies.Així que sense més preàmbuls, comencem amb la llista!

Susana torralbo @susana_torralbo

De la primera que us vull parlar és de la Susana.

Fa temps que la segueixo a Instagram, però a principis d’estiu vaig decidir invertir en un dels seus cursos UP&ROLL, dedicat a desgranar i aportar tota mena de coneixements dins del món d’Instagram.

Amb el seu curs pots aprendre a planificar, crear i gestionar correctament el teu perfil, ja siguis emprenedora o simplement vulguis compartir contingut.Però també té un curs d’Storytelling i un altre que es diu HappyVideo (aquest dins l’escola de la Jackie Rueda, de la que parlarem més endavant).

Jo estic encantada amb ella, ho explica tot de manera molt senzilla, amb un munt d’exemples i material descarregable.A més a més el seu perfil a Instagram és preciós i els seus textos enganxen.

Domestika @domestika

Segur que moltes de vosaltres ja coneixeu la plataforma en línia de cursos de Domestika, però us animo que xafardejeu el seu perfi i la seva web.

Allà hi trobareu centenars de cursos, de totes les temàtiques, impartits per tota mena de professionals.

Jo, personalment, he fet alguns dels seus cursos sobretot aprofitant les seves ofertes, sobretot quan començava amb tot això de l’emprenedoria. Unes quantes vegades a l’any llancen promocions de 2×1 o cursos a preus superreduïts.

Els que jo vaig fer anaven enfocats a la planificació i creació de campanyes de publicitat (que no he posat mai en pràctica, però que tinc guardats per quan ho necessiti)

El seu perfil no és res de l’altre món, però és la manera més ràpida de saber quan llancen les ofertes dels seus cursos.

Periscopi Studio @periscopiestudio

D’aquest perfil ja n’heu sentit a parlar si em seguiu a Instagram o rebeu la meva newsletter.

La Victoria, capitana de Periscopi Studio ha sigut l’encarregada de crear, entre altres coses, aquest blog que avui llegiu.

Es dedica principalment al disseny web, però té un munt de serveis relacionats amb la creació de brànding, manteniment web i també col·laboradores que t’ajuden a complementar aspectes de la web com les copywriters.

No us la recomano només per als seus serveis impecables sinó perquè al seu perfil d’instagram no para d’oferir consells i tips molt interessants al voltant de la creació de continguts. Des de com decidir els teus colors corporatius a creació de Reels i posts ben dissenyats.

Us recomano moltíssim el seu perfil, segur que apreneu un munt de coses útils i variades.

Pat Carrasco @iampatcarrasco

Aquest sí que és un perfil útil pel que fa a màrqueting.

Jo la vaig descobrir l’any passat a partir d’una formació enfocada a la campanya de Nadal.

Es tractava d’una sèrie de directes abordant tots els punts necessaris per a crear una campanya de Nadal que et permetés planificar els mesos anteriors a les dates amb més vendes de l’any.

A mi personalment em va ser molt útil i des de llavors, no em perdo cap de les seves publicacions.

A Instagram parla, com us deia, de màrqueting, però també ens manté al dia de totes les novetats de Facebook (que implica també canvis a Instagram), de les tendències digitals, ens aporta consells sobre publicitat i la millor manera d’invertir el nostre temps i diners per aconseguir clients que ens comprin.

Sense cap dubte, el perfil de la Pat és indispensable si el que vols és crear campanyes de venda exitoses i creades amb seny.

Tu esencia creadora @tuesenciacreadora

La Clara, ai la Clara, amb ella vaig aprendre a confiar en mi, el meu talent i les possibilitats que em pot brindar.

La vaig conèixer per casualitat quan, l’any passat, va obrir un grup de Telegram (a través d’Instagram). En aquell grup ens oferia diferents activitats i reptes per millorar la creativitat i deixar de banda aquell perfeccionisme que tant ens condiciona.

Des de llavors els seus posts a Instagram són sempre un espai de descobriment i reconnexió amb els meus objectius, a escala creativa.

La Clara et motiva a canviar tots aquells aspectes que et limiten a l’hora de viure del teu talent i t’acompanya, si vols, en el teu camí cap al canvi.Ella també ha fet el camí cap a la vida que vol, així que tot el que t’explica I et proposa, ella ja ho ha posat en pràctica en ella mateixa.

Si el que et passa és que vas una mica a la deriva, seguir-la segur que et fa veure la llum.

Ariadna Carrascull @nubedecarbon

Aquest perfil sí que és indispensable.

Potser no tant pel que pots aprendre sobre màrqueting i fotografia (sobretot autoretrats) sinó sobre autoestima i acceptació d’una mateixa.

El seu perfil a Instagram és ple de frases que, segur, ens ressonen a totes en algun moment.

També s’ha especialitzat en l’acompanyament dirigit a emprenedores. Des de la fotografia, passant pel copywriter i el màrqueting, l’Ariadna ens ofereix serveis, com diu ella, conscients.

Aquesta paraula s’ha posat molt de moda, però a ella va ser a la primera a qui li vaig sentir dir.

Enfoca els seus procediments tenint en compte el moment vital de les seves clientes, posant èmfasis en els diferents moments i estats anímics que vivim.

Jo encara jo he tingut el plaer de posar-me a les seves mans però, segur, que si mai decideixo invertir en màrqueting conscient, serà ella qui em guiarà.

Jackie rueda @_jackierueda

Aquest perfil el vaig conèixer a través de la Susana Torralbo.

La Jackie també té una escola en línia de cursos digitals. Dins la seva escola hi trobem el curs de Happy Video, impartit per la Susana però també una pila de cursos sobre fotografia, creativitat, edició, màrqueting i molt més.

El que més m’agrada del seu perfil són les fotografies fresques, naturals, quotidianes i plenes de color.

Fa poc que segueixo el seu perfil, així que poca cosa més puc dir, però us asseguro que val la pena seguir-la encara que sigui només per trobar-nos de tant en tant fotografies boniques quan obrim Instatgam.

Teneal @sweetersocial

La vaig començar a seguir fa temps, els seus tips i BTS (behind the scenes o darrere les càmeres) em van inspirar molt.

El seu contingut és amb anglès, però segur que l’enteneu i si no podeu utilitzar l’eina de traducció de la mateixa aplicació.

Actualment, es mou entre el món de la fotografia de producte i el màrqueting, així que els seus posts són més variats que al principi.

M’agrada veure com manté la coherència en el seu perfil, fent servir sempre la seva paleta de colors i una tipografia original.

No és un estil de perfil que jo persegueixi, però el seu contingut sempre és interessant.

I fins aquí la meva llista de 8 perfils d’Instagram que no et pots perdre.

M’agradaria que em recomanàssiu altres perfils. Ja veieu que les temàtiques són diverses, però totes elles tenen en comú la creativitat i l’aportació de continguts variats i útils.

Gràcies per arribar fins aquí i que passeu una molt bona setmana!

P.D: Si voleu llegir més entrades del blog, només heu de prèmer el botó.

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

El meu viatge a Mallorca

El meu viatge a Mallorca

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura. Hem pogut visitar platges i...

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad