Un nou começament

12 set., 2022 | Consells, Descobriments, Sessions | 0 comments

Benvingudes al meu raconet!

Potser algunes coneixeu el blog de la meva antiga pàgina web, on us explicava tota mena de coses. Aquest blog seguirà la mateixa dinàmica però més cuidat visual i temporalment.

Primer de tot em presentaré:

Em dic Ivet Jornet i sóc fotografa. Després de tastar diferents disciplines dins del món de la fotografia em vaig decantar per la fotografia de producte i marca personal, ja que no només m’omple a mi sinó que amb la meva feina puc ajudar a tota mena d’emprenedors i creadors a millorar la seva imatge i fer créixer el seu negoci.

He treballat amb restaurants, artesanes i tota mena de creadores. El millor de tot és poder conèixer persones meravelloses, amb projectes i negocis que milloren la nostra vida i el nostre entorn a través de la sostenibilitat, el producte de proximitat i el consum responsable.

Ara que ja saps qui sóc i què faig, t’explico com dividiré aquest blog a partir d’ara.

Trobaràs 3 categories que aniré alternant, en principi cada 15 dies:

CONSELLS

No només hi trobaràs consells sobre fotografia, que també. Procuraré estar al dia amb les novetats d’instagram, noves aplicacions per a editar fotos i videos i tota mena de temes relacionats amb la imatge digital.

SESSIONS

Una de les coses que vull fer de manera mès ordenada i pulcra és mostrar-te com són les diferents sessions que realitzo, ja siguin a l’estudi o a l’exterior. Ensenyar com treballo i quins passos segueixo per aconseguir els resultats que vol el client. 

DESCOBRIMENTS

Aquest apartat serà com el calaix d’un sastre, ple de temes diferents. La intenció és portar-te a descobrir productes, restaurants, llocs i experiències que a mi m’han suposat un descobriment. També estic oberta a descobrir coses que em proposeu vosaltres, evidentment. I m’encantaria que entre totes formessim un mapa de descobriments dins el nostre territori.

Així que espero veure’t per aquí cada quinze dies i gaudir plegades.

També et convido a subsciure’t a la newsletter que envio quinzenalment, si no et vols perdre les novetats, descomptes i curiositats del meu dia a dia.

I evidentment, podem veuren’s sobint a Instagram

Gràcies per arribar fins aquí!

Ivet Jornet, fotografa de marques i emprenedors

Soc la Ivet de Mataró, l’any 2011 vaig començar els meus estudis de fotografia i des de llavore’ns he experimentat amb la tècnica i participat en diferents exposicions.

El meu objectiu és ser una eina a disposició de la societat, ajudar a créixer projectes que deixin empremta, que beneficiïn tant a la societat com al medi ambient.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquestes publicacions et poden interessar

El meu viatge a Mallorca

El meu viatge a Mallorca

Com moltes ja sabeu, hem passat una setmaneta a Mallorca. El primer viatge de la Sança amb avió! Tota una aventura. Hem pogut visitar platges i...

Aquesta web utilitza cookies, Les acceptes?   
Privacidad